Boxer Nedir ? Neden Tercih Edilir ?

Boxer nedir? 

Bir boxer, özellikle erkekler tarafından kullanılan şort şeklinde sıkı bir iç çamaşırdır. Önceki yıllarda kısa külot giyen erkekler artık külot yerine boxer giymeyi tercih ediyorlar. Buna göre, iç çamaşırı üreticileri farklı model ve renklerde boxer üretmektedir. Bu nedenle, iç çamaşırı sadece genç nesiller için değil, aynı zamanda belirli bir yaşa ulaşmış olan yetişkinler için de boxerlar tercih edilmektedir. Boxerların kullanımı erkekler arasında oldukça yaygındır. Bugün bile, boxerlar kadın iç çamaşırları için tasarlanmıştır. Hem kadınlar hem de erkekler için çok yararlı ve üretilen bu iç çamaşırı çok popülerdir.

boxer şort


Neden tercih edilir?

Bazı erkekler boxer giymenin kendilerini daha güvende hissettirdiğini söylüyor. Hatta kadınlardan daha çok hoşlandıklarını düşünüyorlar. Ve karşı cinsten dikkat ve hayranlık kazandıklarını düşündükleri için, iç çamaşırı satın alırken boxer modellere yöneliyorlar. Erkekler çoğunlukla koyu renkli boxerlar satın almayı tercih ederler. En çok tercih edilen renkler siyah, gri ve lacivert olsa da, yüksek özgüvene sahip bazı erkekler de Hollywood yıldızları gibi renkli desenli modelleri tercih etmektedir.

boxer şort modelleri


Sağlık açısından da tercih edilen, özellikle erkekler tarafından tercih edilen bu iç çamaşırın nedeni, daha şık bir görünüm sağlamasıdır. Bu nedenle erkekler külot yerine boxerlar kullanmayı tercih ederler. Boxerlar dar ve geniş bacaklar gibi çeşitli modellerde üretilir ve ön tarafa tutturulur. Erkekler genellikle yaz aylarında ısı nedeniyle bebek bezi döküntüsü problemiyle karşı karşıya kalırlar. Uzmanlar, bu durumlarda pamuklu ve terlemeyen kumaşlardan yapılmış iç çamaşırları dikkatli bir şekilde seçmenin gerekli olduğunu vurgulamaktadır. Erkekler veya kadınlar için günlük iç çamaşırı seçerken göz önünde bulundurulması gereken en önemli nokta, iç çamaşırı giydikten sonra hareketlerin rahatlığı ve kolaylığı olmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erkek Boxer Şort Modelleri

Boxer Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Erkek Boxer Modelleri