Terletmeyen Erkek Boxer Şort

Bir boxer, vücudun çoğu gün kapalı olan kısmı için tasarlanmış iç çamaşırıdır. Bu nedenle, bu alanda terleme olasılığı oldukça yüksektir. Sıcak yaz aylarında bu fırsat daha da artmaktadır. Bu nedenle terlemeyi önleyen veya en aza indiren erkek boxerler büyük rahatlık sağlar. terletmeyen boxerlerin bir diğer önemli avantajı da sağlık için daha uygun olmalarıdır. Yoğun terlemenin gözlemlendiği kapalı alanlarda birçok cilt sağlığı sorunu, özellikle mantarlı olanlar ortaya çıkabilir. Cildin sağlığını riske atmamak için terlemeyi önleyen modellerin kullanılması önerilir.

 

erkek boxer şort

Pamuklu kumaştan yapılmış boxerler, terleme seviyelerini düşürerek dikkat çekmektedir. Bir kişiyi kışın soğuktan koruyan bu tür ürünler, nefes alabilen yapısı nedeniyle yaz aylarında yoğun terlemeye neden olmaz. Bu, nefes alabilen pamuklu kumaşın genellikle iç çamaşırı için tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden biridir. Terlemeyen ve cilt problemlerini önleyen boks çeşitleri de hoş olmayan bir kokunun oluşmasını önler.

 

Terlemeyen başka bir kumaş türü de modaldir. İpeksi dokusu ve dokunma kolaylığı ile meslektaşlarından farklı olan bu kumaş türü de nefes alma özelliğine sahiptir. Yaz aylarında pamuklu kumaş gibi sıcak veya yanma hissi yaratmadan kullanılabilir. Terlemeye neden olmayan boxerler arıyorsanız, bu da aynı zamanda konfor sağladığınız ve sağlık tehlikesi oluşturmadığınız anlamına geliyorsa, pamuktan ve modal kumaştan yapılmış modelleri tercih edebilirsiniz.

 

boxer şort

Lycra kumaş da boxer üretiminde sıklıkla kullanılır. Bu kumaş sağlam ve esnek yapısı ile öne çıksa da, terleme açısından yukarıda belirtilen diğer iki alternatife daha düşüktür. Likra kumaşları, özellikle hava sıcaklığının yükseldiği yaz aylarında terlemeye neden olabilir. Bu aşamada, kumaş üretiminde kullanılan elastan miktarı dikkate alınmalıdır. Likra üretiminde ne kadar çok elastan kullanılırsa, terleme o kadar artar. Aşırı terlemesi olan kişiler, yüksek elastan içeriğine sahip likra boxer modellerinden kaçınmaları daha iyidir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Erkek Boxer Şort Modelleri

Boxer Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Erkek Boxer Modelleri